Een lichtpuntje in donkere dagen. Geef een kerstpakket aan iemand die wat extra’s kan gebruiken.

Voor mensen met weinig sociale contacten, een slechte gezondheid of financiële problemen zijn de Kerstdagen niet altijd een feest, maar juist erg moeilijk.  Ben jij (samen met huisgenoten, gezin, bijbelkring, vrienden etc) degene die voor hen een lichtpuntje in de donkere dagen van kerst is? Dit kan ook dit jaar weer door het maken van een kerstpakket.

Lees meer hierover in de instructiebrief.

Opgeven kan t/m 6 november via (present.jacobikerk@gmail.com). Vermeld hierbij: naam, e-mailadres, telefoonnummer, welke woonwijk de voorkeur heeft en voor wie u/jij het pakket wilt maken: alleenstaande of gezin.

Na aanmelding wordt via mail aanvullende informatie gestuurd. Begin december volgen dan (adres)gegevens over degene voor wie het pakket is. Stichting Present levert deze gegevens voor ons aan.

‘Ik wil best wel iets doen voor een ander, maar ik weet eigenlijk niet zo goed hoe!’

Ben jij iemand die zich hierin herkent? Wil jij iets betekenen voor de mensen in de stad Utrecht? Dan is Stichting Present iets voor jou. Wij willen namelijk een brug slaan tussen mensen die iets te bieden hebben en mensen die daarmee geholpen kunnen worden.

Je kunt je individueel aanmelden, maar ook als groep, bijv. met je kring of je gezin. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je beschikbaar stelt en wanneer. Ook bepaal je zelf wat voor soort project je zou willen doen, net wat je zelf te geven hebt.

Kijk ook eens op de site www.stichtingpresent.nl/utrecht.

Voor meer informatie: Arno van Wijk (present.jacobikerk@gmail.com).