Elke twee weken komen we bij elkaar om met elkaar na te denken over belangrijke vragen rondom geloof, God en jouw leven. Hoe geef jij jouw geloof vorm? Geloof je het eigenlijk wel? Wie is God eigenlijk?

Wil jij eerlijke antwoorden op open vragen? Wil jij leeftijdsgenoten in de stad ontmoeten en gewoon ook
veel lol hebben samen? Kom naar de Nieuwe Kerk op zondagavond.

Data
Wanneer: één keer in de 2 weken op zondagavond. Kijk voor exacte data en tijden op www.ikju.nl
Waar: Nieuwe Kerk (Bollehofsestraat)
Hoe laat: van 18.00 tot 20.30 uur

InterKerkelijk Jeugdwerk in Utrecht (IKJU)
Het clubwerk voor kinderen vanaf groep 5 wordt in onze gemeente georganiseerd samen met drie andere gemeentes uit Utrecht: de Nieuwe Kerk, Jeruzalemkerk en Singelkerk. Er zijn vier clubs voor de verschillende leeftijdscategorieën. In de leiding van de clubs draaien verschillende gemeenteleden uit de Jacobikerk mee.
Wil je je kind aanmelden voor de club of heb je interesse mee te draaien als leiding? Dan kan je contact opnemen met Nico Arendsen.

Nico Arendsen, jeugdwerker van het IKJU (nico@ikju.nl)