Wel eens gegooid met taarten? Wel eens een preek van 5 minuten gehoord? Ooit wel eens meegedaan aan een yoghurtestafette?
Nee? Dan ben je zeker nog nooit op Rock Solidclub geweest. Rock Solid is de leukste tienerclub van Nederland voor jongeren tussen de 11 en 13 jaar oud. Dit kun je verwachten: te gekke spellen, nieuwe vrienden en elke keer weer interessante onderwerpen waar je je mening over mag geven. In Rock Solid gaat het bijvoorbeeld over muziek, vriendschap, keuzes maken en geweld. Omdat God hele wijze dingen gezegd heeft over deze en alle andere Rock Solid-onderwerpen, besteden we daar ook aandacht aan.

Data
Wanneer: één keer in de  2 weken op vrijdagavond. Kijk voor exacte data en tijden op www.ikju.nl
Waar  in de Jeruzalemkerk (Troosterlaan 65)
Hoe laat: van 19.15 tot 20.30 uur

InterKerkelijk Jeugdwerk in Utrecht (IKJU)
Het clubwerk voor kinderen vanaf groep 5 wordt in onze gemeente georganiseerd samen met drie andere gemeentes uit Utrecht: de Nieuwe Kerk, Jeruzalemkerk en Singelkerk. Er zijn vier clubs voor de verschillende leeftijdscategorieën. In de leiding van de clubs draaien verschillende gemeenteleden uit de Jacobikerk mee.
Wil je je kind aanmelden voor de club of heb je interesse mee te draaien als leiding? Dan kan je contact  opnemen met Nico Arendsen.

Nico Arendsen, jeugdwerker van het IKJU (nico@ikju.nl)