De Premarriage Course kun je zien als een investering in je relatie. Als jullie gaan trouwen, is deze cursus een goede voorbereiding op jullie huwelijk, dat hopelijk een leven lang mee zal gaan! Ook als je geen trouwplannen hebt en wilt investeren in je relatie, ben je van harte welkom. Na de cursus heb je meer inzicht in jezelf, je partner en je relatie. Je bent op een leuke en ontspannen manier een stap dichter naar elkaar toegegroeid.

Voor wie?
Heb je een relatie en denk je serieus na over de toekomst? Dan is de Premarriage Course echt iets voor jou! Het kan ook zijn dat je een relatie achter de rug hebt, of zelfs een scheiding, en start met een nieuwe relatie. Misschien is je partner niet-christelijk en jij wel, of komt je partner uit een andere cultuur. Kortom: de cursus is voor ieder stel dat wil investeren in hun relatie en voorbereiden op een toekomst samen!

Hoe werkt het?
De Premarriage Course vindt plaats op twee zaterdagen:
– 29 april van 10:00 uur – 19:00 uur (incl. lunch en avondmaaltijd)
– 20 mei van 10:00 uur tot 17:00 uur (incl. lunch en afsluitende borrel).
De cursus wordt gegeven door Wim en Janet Dekker (12 jaar getrouwd) en Roberto Postma en Geerjanne den Hartog (5 jaar getrouwd). Het programma is een mix van praatjes van Nicky en Sila Lee (DVD), onze eigen ervaringen en momenten om met z’n tweeën in gesprek gaan aan de hand van concrete opdrachten. Ook zorgen we voor relaxtijd tussendoor. De cursus wordt georganiseerd vanuit de Jacobikerk, maar staat open voor alle stellen die graag in hun relatie willen investeren. De locatie is de Jacobikerk.

Welkom
Lijkt het je wat? Je bent van harte welkom op een Premarriage Course. Via dit formulier kun je je opgeven. Wil je eerst meer informatie? Mail dan gjdenhartog@gmail.com of bel/app 06-50696186.