michacursus

Wil jij wel eens in gesprek over hoe je handen en voeten kunt geven aan ‘gerechtigheid’ en ben je benieuwd naar je ecologische voetafdruk? Dan is de Michacursus wat voor jou!

Over goed en recht doen
Gerechtigheid, rentmeesterschap … enkele van de thema’s die aan bod komen tijdens de Michacursus. Gedurende zes avonden gaan we met elkaar in gesprek over hoe we zulke grote Bijbelse thema’s concreet kunnen verbinden met onze eigen levens. Inspiratie verzekerd!

Cursusdata
18 en 25 oktober, 1, 8, 15 en 29 november 2016. Interesse, vragen of aanmelden? We horen graag van jou via
zwo@jacobikerk.nl.

Micha is onder christenen het symbool geworden voor goed en recht doen. Dat zijn grote woorden voor een wereld waarin economie en politiek de dienst lijken uit te maken.

De Michacursus wil handvaten bieden aan christenen die met hart en handen verbonden willen zijn met hun naaste, dichtbij en veraf, en met de gehele schepping. De cursus wordt jaarlijks door de Jacobikerk georganiseerd en bestaat uit zes bijeenkomsten, waaronder een praktijkdag en is ontwikkeld door Tear, Kerk in Actie, Stichting Present en EB Media. Adviseurs zijn Alpha Nederland en de Evangelische Alliantie.

Meer informatie kun je vinden op www.michacursus.nl of bij de contactpersoon.

Diaconie: Commissie ZWO (zwo@jacobikerk.nl)