Mama Jacobi tijdens een picknickMoeders ontmoeten moeders. Mama Jacobi is een groep enthousiaste moeders die elkaar regelmatig ontmoet met èn zonder de kinderen erbij.

Op de thema-avonden (dinsdag- of donderdagavond) verdiepen we ons in onderwerpen rondom (geloofs)opvoeding en moederschap. Hierbij komen thema’s aan de orde als bidden met kinderen, huilen, boosheid en ruzie, taalontwikkeling, combinatie werk-gezin, hechting etc.

Daarnaast is er regelmatig een uitje met de kinderen, bij iemand thuis, in de kerk of in de speeltuin. Zo kunnen de kinderen hun vriendjes van de zondagse crèche en kindernevendienst beter leren kennen.

Contact, gezelligheid en verdieping zijn de kernwoorden van Mama Jacobi. We komen eens in de drie weken bij elkaar. Meestal zijn we met zo’n 10 moeders, in wisselende samenstelling. Iedereen die één of meerdere keren langs wil komen, is van harte welkom!

Wil je op de hoogte gehouden worden van activiteiten, geef je mailadres dan even door aan Dorienke.

Meer informatie over geloven thuis
Boek:  ‘Van feest naar feest – vieren in het gezin’  Site van der Gugten, Tineke Lous, Annette Noordhof, isbn: 902391523-2, website: http://www.geloventhuis.nl/

Dorienke Pleizier (mamajacobi@jacobikerk.nl)