jacobidebatHet Jacobidebat biedt een avondvullend programma waarin een bekend spreker of een vooraanstaand deskundige een actueel thema toelicht en daarover met het publiek of een andere gast in debat gaat.

Via @jacobidebat kun je links vinden naar actuele berichten over de onderwerpen en de sprekers van het jacobidebat. Op facebook kun je aangeven dat je bij het debat aanwezig bent, daar kun je ook gemakkelijk je eigen vrienden en bekenden uitnodigen om erbij te zijn. De kerk is groot genoeg, neem vooral iemand mee naar deze boeiende avonden!

Laatste debat: Over populisme met o.a. Maarten van Rossem
Op maandag 12 september 2016 ging het debat over populisme. We waren heel blij met de komst van Maarten van Rossem. Het debat vond plaats onder leiding van Johan Snel.

Wanneer: het volgende debat is nog niet bekend
Waar: Jacobikerk, Utrecht
Hoe laat: 20.00 uur (19.30 uur koffie/thee)
Bijzonderheden: toegang gratis