Elk jaar vindt er een gemeentedag plaats.

Dit jaar vindt de gemeentedag plaats op zaterdag 21 mei van 13.00 uur. Het thema is: “de rijkdom van de gemeenschap”. Het belooft een mooie dag te worden voor jong en oud. We zien uit naar uw/jouw komst!

Programma
Het programma start met een lezing van de Amerikaanse historicus en hoogleraar James Kennedy: Wat betekent het om kerkelijke gemeenschap te zijn in onze samenleving? Vervolgens is er ruimte om elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie/thee en meegebracht lekkers. Daarna kun je een keuze maken uit één van de workshops verzorgd door leden van onze gemeenschap. Er is een rijkdom aan keuzemogelijkheden: kunstworkshop, sportieve activiteit, met elkaar muziek maken, kennis maken met de geschiedenis van de Jacobikerk, een wandeling, jeugd en gezin, werken met vluchtelingen, vertalen/foto’s, geloof-gemeente-gemeenschap en een dramaworkshop.

Voor de kinderen/tieners is er een speciaal middagprogramma. We kunnen alvast vertellen dat van 15.30 tot 16.30 uur het kindertheater Simon en zo een voorstelling geeft: de barmhartige baviaan. Een voorstelling voor alle leeftijden over het bieden en verwachten van hulp binnen en buiten de gemeenschap.

We sluiten gezamenlijk af met een barbecue en talentenveiling die om 17.00 uur begint.

Wanneer: zaterdag 21 mei
Waar: de Wittenberg in Zeist
Hoe laat: 13.00-19.00 uur
Kosten: De kosten bedragen € 12,50 per volwassene. Voor gezinnen met kinderen vanaf vier jaar betaal je € 5,- extra. De maximale kosten per gezin zijn dus € 30,-. Graag contact meenemen.

Geef je nu op via gemeentedag@jacobikerk.nl. En geef hierbij ook aan of je wat lekkers voor bij de koffie of een salade bij de barbecue mee wilt nemen.

gemeentedag@jacobikerk.nl