BelijdenisEén keer per jaar, op Eerste Pinksterdag,  is er een belijdenisdienst. Tijdens deze kerkdienst doen gemeenteleden in het openbaar belijdenis van het geloof.
De belijdende leden verklaren dat zij hun leven willen laten leiden door God. Ze doen de belofte trouw te zijn in het lezen van de Bijbel en het gebed en zich medeverantwoordelijk te voelen voor wat er in de gemeente gebeurt.

Belijdeniscatechisatie
Ben je eraan toe om openlijk ja te zeggen tegen Jezus Christus en een gelofte te doen in de kerk? Twijfel je maar wil je meer te weten komen en zoek je verdieping? Ben je met de Bijbel opgevoed en is het weggezakt, maar begint het weer te trekken? Er kunnen verschillende redenen zijn om je aan te melden voor de belijdeniscatechisatie.

Tijdens deze avonden komen de kernthema’s van geloven, bidden en gehoorzamen aan de orde. En de betekenis die de kerk heeft voor je geloof. Iedere keer zijn er gesprekken in kleine groepjes en verder zijn er momenten van onderwijs, bijbelstudie en doorvragen richting je hart en je leven. De sfeer is informeel maar niet vrijblijvend. Het is een intensieve periode, je moet erin investeren maar dan krijg je er ook wat voor terug.

De belijdeniscatechisatie wordt door ds. Zoutendijk verzorgd.

Data
Wanneer: elke dinsdagavond, eerste bijeenkomst eind september en het seizoen loopt tot Pinksteren
Waar: Jacobikerk, Pelgrimszaal
Hoe laat: 20.00 – 21.30 uur.

Predikant: ds. Andries Zoutendijk