verhuurplaatjesDe Utrechtse Jacobikerk staat al eeuwen in het hart van Utrecht en voldoet aan alle verwachtingen van een mooie, lichte, sfeervolle en authentieke kerk. Bovendien beschikt de kerk over alle hoogwaardige technische voorzieningen die u verwacht van een hedendaagse huurlocatie.

De kerk is zeer goed bereikbaar en gelegen aan het ruime autovrije Jacobskerkhof. De kerk heeft haar gastvrije ingang aan het plein en binnen bent u, omgeven door eeuwenoude bogen en pilaren, in een licht en rustiek historisch monument.

verhuur25Evenementen
In de Jacobikerk kunnen veel verschillende evenementen plaatsvinden. Door het indrukwekkende karakter, de akoestiek, de sfeervolle uitstraling en het grote aantal zitplaatsen (600 tot maximaal 800) is de kerk in het bijzonder geschikt voor (klassieke) concerten, congressen en seminars, vergaderingen of andere informatieve evenementen met een plenair gedeelte. In de royale zijbeuken van de kerk is er volop ruimte voor tentoonstellingen en catering. En natuurlijk is de kerk ook bij uitstek geschikt voor trouwceremonies en herdenkingsdiensten.

De zes aangrenzende zalen bieden mogelijkheden voor vergaderingen, workshops of decentraal overleg.

Faciliteiten
De vergaderzalen achterin in de kerk, de keuken en de sanitaire voorzieningen zijn in 2012 volledig gerenoveerd en voldoen aan alle eisen van vergadergemak en hygiëne. Ook is de geluidsinstallatie vernieuwd, is er een wifi internet verbinding en is de verlichting verduurzaamd.

We beschikken over een vaste cateraar en in overleg is elke vorm van catering te organiseren.

De Jacobikerk, een plaats vol van historie, garandeert een authentieke sfeer en volop ruimte voor uw evenement!

Bekijk de verhuurfolder.

Contactpersoon

Verhuurcoördinator
Huib Verhoeven
p/a St. Jacobsstraat 171
3511 BP Utrecht
06 – 42 90 24 94
verhuur@jacobikerk.nl

Beheerder
Connie Broos
p/a St. Jacobsstraat 171
3511 BP Utrecht
030-2317862 of 06-53563937
beheerder@jacobikerk.nl

Omdat de Jacobikerk intensief gebruikt wordt voor kerkdiensten en activiteiten van de kerkelijke wijkgemeente, overleggen wij graag met u of uw evenement past bij de identiteit van deze kerk.