Bent u niet in de gelegenheid bent om naar de samenkomsten in de kerk te komen dan kunt u op zondag de diensten in onze gemeente live beluisteren via internet. Ook kunt u ‘oude’ diensten nog eens naluisteren of downloaden (mp3).

Internet
U kunt de kerkdiensten ‘live’ meeluisteren via de website van Kerkomroep. Op deze website kunt u wanneer er live wordt uitgezonden het geluid starten door op het vierkante jacobilogo  te klikken. Eerdere diensten start u met het afspeelicoon te klikken.

Kerktelefoon
Als u geen computer heeft dan bestaat de mogelijkheid om bij u thuis een aansluiting voor de kerktelefoon te maken. Er wordt dan een klein kastje bij u thuis geïnstalleerd.

Bandjes bestellen van een kerkdienst
Naast de mogelijkheden om dienst live via internet, of via de kerktelefoon te beluisteren, kunt u ook een cassettebandje of CD van de dienst bestellen. Deze bandjes worden thuisbezorgd. Daarnaast kunnen CD’s en cassettebandjes worden gekocht voor EUR 3,50. Na de dienst kunt u cassettebandjes of CD’s bestellen en ophalen bij kostersbank achter de preekstoel. Bestelde bandjes of CD’s zijn in principe de volgende zondag klaar.

Contactpersonen
– Kerktelefoon en diensten via internet: Rutger Bach (diaconie@jacobikerk.nl)
– CD’s en cassettebandjes: Jorg en Corine Eij (jorg.eij@casema.nl)