Ben jij niet zo vertrouwd met de Bijbel maar wel nieuwsgierig naar wat daar nu écht in staat? Noem je jezelf ongelovig, maar zou je wel eens willen weten wat christenen nu eigenlijk met dat boek hebben?
Dan is de cursus BibleBasics echt iets voor je. Samen lezen we in zeven dinsdagavonden belangrijke Bijbelgedeelten. In een open gesprek gaan we op zoek naar de rode draad en de betekenis voor toen en nu, waarbij we niet bang zijn voor lastige vragen. Na afloop is er gelegenheid om nog even te blijven borrelen, in de Jacobikerk of in een cafeetje om de hoek.

Wanneer: vanaf dinsdag 10 januari 2017, zeven dinsdagavonden.
Waar: Jacobikerk, St. Jacobsstraat 171
Hoe laat: 20.00 – 22.00 uur
Bijzonderheden: Er wordt een bijdrage in de onkosten gevraagd van 10,-. Let op, het maximum aantal deelnemers is 10. De cursus is niet bedoeld voor leden van de Jacobikerk, tenzij die een gast introduceren.

Meer informatie en aanmelden: ds. Wim Vermeulen.

ds. Wim Vermeulen (wpvermeulen@hotmail.com – 06-11204797)