jacobi_ramenOp zoek naar bezinning? Op zoek naar inspiratie? Behoefte aan stilte?

Bezoek de avonddienst. De avonddienst is een korte en informele kerkdienst waarin we opzoek gaan naar de betekenis van het geloof voor mensen van nu. In deze diensten is er ruimte voor stilte en bezinning, maar ook voor een goed verhaal en ontmoeting.
De avonddienst is geschikt voor mensen waar kerk en geloof relatief nieuw voor is, maar ook als je meer ervaring hebt ben je welkom. Het is een mooie gelegenheid om op zondagavond nog even stil te worden voordat de werkweek begint.

Wanneer: iedere zondag is er in het Zuiderkoor van de kerk afwisselend een Avonddienst of een Avondgebed
Waar: Jacobikerk, Zuiderkoor
Hoe laat: de dienst begint om 19:30 uur
Bijzonderheden: om 19:15 uur staat de koffie klaar. In de agenda op de website kun je het onderwerp van de avonddienst vinden.

Joost de Jong(dj.dejong86@gmail.com)