verhuurplaatjes
De Jacobikerk verwelkomt jaarlijks diverse evenementen waar een formeel, plenair gedeelte van 600 personen en een informeel gedeelte worden gecombineerd.
De monumentale, ruime, lichte kerk biedt naast de grote kerkzaal nog zes aparte zalen. De zalen zijn individueel of in combinatie met de kerk te huren.

Het middenschip en het dwarsschip van de kerk zijn ingericht met 600 deels vaste zitplaatsen. Het is mogelijk om in de zijbeuken de capaciteit met 200 stoelen tot maximaal 800 zitplaatsen uit te breiden.

De “ereplaatsen” bevinden zich in de verhoogde kolombanken aan de linker- en rechterzijde van het middenschip. Alle zitplaatsen hebben zicht op het hoofdkoor en de kansel.

De zijbeuken bieden mogelijkheden tot informatiestands, tentoonstellingen, decentraal overleg en diverse vormen van catering.

Alle evenementen zijn maatwerk en we bespreken graag met u wat uw wensen rond uw evenement zijn. Samen met u bekijken we dan welke zalen geschikt zijn en wat de meest passende vorm van catering is.

Er zijn te veel mogelijkheden om op te noemen, daarom geven we u een aantal voorbeelden:

• Congres van de Stichting Schildklier Organisatie Nederland
  • Start evenement MBO Utrecht: “De nieuwe start van MBO Utrecht werd gevierd met een groots evenement in de Jacobikerk te Utrecht wat een prachtige locatie is! Op deze feestelijke avond werd het nieuwe logo onthuld. Alle acts werden verzorgd door studenten van verschillende MBO Utrecht opleidingen en dat maakte de avond nog specialer!”
  • Jubileum Raad van Kerken waar prinses Maxima eregast was.
  • Jaarlijkse diploma uitreikingen van diverse opleidingscentra.