verhuur25Als u de Jacobikerk betreedt, maakt de lichte en ruime kerk al meteen een onvergetelijke indruk: een omgeving die inspireert.
De monumentale kerk biedt naast de grote kerkzaal ook zes aparte vergaderzalen die per zaal en onafhankelijk van de kerk te huur zijn.

Zalen
De kerk leent zich voor vele vormen van vergaderen, (afdelings-)overleg, hei- en brainstormsessies etc. Ook zijn er voldoende zitplaatsen voor plenaire sessies tot 600 en maximaal zelfs 800 personen. De zes zalen achter in de kerk bieden unieke vergaderruimten voor besloten bijeenkomsten vanaf 2 tot 100 personen.

Faciliteiten
In 2012 zijn de geluidsinstallatie en verlichting vervangen. Ook zijn de keuken, de sanitaire voorzieningen en de zalen volledig gerenoveerd. Er is wifi beschikbaar.

We beschikken over een vaste cateraar en in overleg is elke vorm van catering te organiseren: koffietafels, lunch of borrel.

In een historische en monumentale sfeer organiseert u uw vergadering met alle gewenste technologie en de lekkerste catering.

Bij Zalen vindt u de beschrijving van de zalen en de huurprijzen per dagdeel.