verhuurplaatjesDe Jacobikerk leent zich voor vele vormen congressen, seminars en informatiebijeenkomsten.
Als u de kerk betreedt, maakt de lichte en ruime kerk al meteen een onvergetelijke indruk: een omgeving die inspireert.

Zalen
De monumentale Jacobikerk biedt naast de grote kerkzaal nog zes aparte zalen. De zalen zijn in combinatie met de kerk te huren voor decentrale activiteiten of workshops gedurende het congres.

In de Jacobikerk zijn zitplaatsen voor plenaire sessies tot 600 en maximaal zelfs 800 personen. De zes zalen achter in de kerk bieden unieke vergaderruimten voor besloten bijeenkomsten van 2 tot 100 personen.

In de royale zijbeuken is volop ruimte voor informatiestands. Ook kan men onder het genot van een hapje en drankje informeel overleggen of rond lopen.

Faciliteiten
In 2012 zijn de geluidsinstallatie en verlichting vervangen. Ook zijn de keuken, de sanitaire voorzieningen en zalen volledig gerenoveerd. Er is wifi beschikbaar.

We beschikken over een vaste cateraar en in overleg is elke vorm van catering te organiseren: koffietafels, lunch, of borrel. Interesse in een afsluitend diner tussen de eeuwenoude muren, pilaren en onder de monumentale bogen? Ook dat is mogelijk.

In een historische en monumentale sfeer organiseert u uw congres met alle gewenste technologie en de lekkerste catering.