jacobikerk-trouwenDe Jacobikerk is bij uitstek dé plek om sfeervol te trouwen!
Het ruime kerkplein leent zich uitstekend voor een feestelijke ontvangst van het bruidspaar. Binnen ademt de ruime, lichte kerk sfeer uit door de bogen, de pilaren, de authentieke koperen koorhekken en de brandende kroonluchters.

Het noorderkoor is ingericht voor een intieme ceremonie tot circa 40 personen. Wilt u het groter aanpakken? In het dwarsschip en voorin de kerk is voldoende zitruimte voor 250 gasten.
Of nog grootser? De hele kerk biedt ruimte voor 600 tot maximaal 800 gasten.

Na de ceremonie kan in de zijbeuken van de kerk een receptie met uitgebreide catering verzorgd worden, en zelfs een geheel diner in deze sfeervolle entourage! We beschikken over een vaste cateraar en in overleg is elke vorm van catering te organiseren.

Burgerlijk huwelijk
De kerk is door de gemeente Utrecht erkend als officiële trouwlocatie voor het burgerlijk huwelijk.

Kerkelijke inzegening
Wenst u een kerkelijke inzegening van uw huwelijk? Het is mogelijk om in de Jacobikerk een protestant christelijke huwelijksdienst te organiseren met medewerking van uw eigen (wijk-)predikant en ouderlingen.

Voor begeleiding op het Garrels/Meere-orgel (hoofdorgel) of het Hess-kabinetorgel kan worden gezorgd.