informatiepack-kerkbalans-recordpoging_visual-facebook-liggendErnst en Bobbie willen het record klokluiden breken. Dat kunnen ze niet samen, daar hebben ze zoveel mogelijk kinderen bij nodig. Hou je van herrie maken? Perfect! Doe jij ook mee? Kom dan op zaterdag 21 januari met je ouders om 12.00 uur naar de Domkerk in Utrecht.

Alle kinderen en hun (groot)ouders zijn van harte welkom om mee te doen met de recordpoging. Ernst en Bobbie zorgen voor een oorverdovend, energiek feestje. Entree is gratis. Laat weten dat je erbij bent op www.kerkbalans.nl/recordpoging.

Kerkbalans
Niet alleen in Utrecht, maar door heel Nederland klinken in meer dan 100 dorpen en steden kerklokken. Met de recordpoging wordt de actie Kerkbalans ingeluid. Met deze actie vragen de Rooms-Katholieke Kerk, de Protestantse Kerk en de Oud-Katholieke Kerk in Nederland jaarlijks een bijdrage aan hun leden.

12.00 Ontvangst met chocolademelk
12.10 Programma met Ernst en Bobbie
12.50 Oorverdovende recordpoging
13.00 Bekendmaking recordpoging
13.05 Afsluiting

Wees op tijd, want vol=vol!