Vanuit de Jacobi zijn er vrijwilligers bereid om uw kerstkaarten in de stad Utrecht te bezorgen. U kunt hier gebruik van maken, door uw kerstkaarten bij de Jacobikerk af te geven.

Hoe kunt u meedoen? Op zondag 10 en 17 december kunt u uw kaarten en het verschuldigde bedrag afgeven bij het welkomstteam (bij de welkomsbalie). Wij zorgen er dan voor dat de kaarten in de week voor kerst worden bezorgd. Het gaat alleen om adressen in Utrecht.

Wat kost het u? Slechts 50 cent per kaart! Daarmee is het goedkoper dan kerstzegels kopen. De opbrengst gaat naar het missionaire project.

Meehelpen bezorgen? Mensen die enkele uurtjes willen meehelpen zijn welkom. Mail daarvoor naar kerstkaarten@jacobikerk.nl.