Op zaterdag 26 november wordt door de Utrechtse kerken een sfeervolle Adventsmarkt georganiseerd in de gangen van de Pandhof, ingang Domplein. Een markt met kerst- en adventsartikelen, hapjes en glühwein, kerstcadeautjes met inhoud, adventskransen en informatie over de kerstactiviteiten in de Utrechtse kerken.

De markt vindt plaats van 16.00 tot 18.00 uur. Om 16.30 uur zingt het kinderkoor van de Tuindorpkerk olv Tanja van Dijk advents/ kerstliederen. Om 16.50 uur is er een kort moment van aandacht door pastoor Ton Huitink van de Catharinakathedraal en wordt de kerstboom aangelicht. Om 17 uur luiden de klokken van de Domtoren de Advent feestelijk in, waarna het kinderkoor nog enkele liederen zingt. U bent van harte welkom!

Voorafgaand aan de markt bent u om 15.30 uur welkom bij de Zaterdagmiddagmuziek in de Domkerk.
U hoort dan kerksonates en Fluitconcert in C Dur KV Anh 171 (285b) van Wolfgang Amadeus Mozart, uitgevoerd door Amadeus Ensmble en Jan Hage, orgel.