Het werk van de vluchtelingencommissie heeft niet stilgelegen na de startzondag. Graag brengen wij enkele activiteiten opnieuw onder uw aandacht.

Come & Eat
Een project dat wordt georganiseerd door stichting Eet mee! Vindt u het leuk om eens een aantal vluchtelingen te ontvangen en voor of met hen te koken? Houdt dan de website van deze stichting in de gaten: eetmee.nl.

Arabische kerkdiensten
Eens in de maand wordt er in Utrecht een Arabische kerkdienst georganiseerd en hierbij zijn vrijwilligers nodig.

Fietsenproject
Umar van Villa Vrede repareert fietsen, waarvoor we oude of kapotte fietsen en een helpend handje zoeken. Binnenkort meer informatie.

Mocht een van deze activiteiten uw interesse hebben, aarzel dan niet om meer informatie te vragen of u aan te melden via email vluchtelingen@jacobikerk.nl.