Ben je nieuw in de gemeente of kom je al wat langer maar wil je de gemeente beter leren kennen? Dan nodigen we je van harte uit voor de introductieavonden. In deze serie van twee avonden bieden we de gelegenheid om de gemeente en het gemeenteleven beter te leren kennen: wat is de achtergrond van de wijkgemeente, wat geloven we, wat is de visie en wat gebeurt er allemaal.

De avonden zijn bedoeld om vertrouwd te raken met de gemeente en te helpen hierin je eigen plek te vinden. Het is ook een uitgelezen mogelijkheid om andere nieuwe gemeenteleden te leren kennen.

De eerstvolgende introductieavonden worden gehouden op 17 en 24 januari 2017. De avonden starten om 20.00 en worden gehouden in de Duifhuiszaal van de Jacobikerk. Voor vragen of opgave: Barbara Lamain, belamain@hotmail.com, 06 30954748