Op zaterdag 8 oktober van 10:00 – 16:00 uur wordt in de Jacobikerk de Bazaar georganiseerd. Een gezellige markt waar naast veel te koop, ook veel te beleven is! Zet u de dag alvast in uw agenda? Verschillende ondernemers hebben zich al enthousiast aangemeld en het wordt een gevarieerde markt met voor ieder wat wils! Graag leggen we een aantal verzoeken bij u neer:

Aanmelden eigen kraam
Wilt u een eigen kraam om tweedehandsspullen te verkopen maar bent u geen ondernemer? Voor €10,- zorgen wij dat er een kraam voor u staat. U kunt zich aanmelden via bazaarjacobikerk@gmail.com. Ook kinderen kunnen zich natuurlijk alvast aanmelden voor een plaats voor hun kleedje (€5,-).

Gezocht: specifieke spullen
We zijn nog op zoek naar een aantal specifieke spullen, namelijk: grote oud-Hollandse spellen, een Rad van Fortuin en bokshandschoenen. Wilt u zich melden als u beschikt over genoemde spullen?

Gezocht: ondernemers
Kent u een bloemist, een kapper of een kunst-/portretschilder die bij zou willen dragen aan de bazaar? Dan horen wij het graag! Ook andere ondernemers zijn nog steeds van harte welkom! Bent u ondernemer? Meldt u zich dan aan vóór 1 september a.s. om verzekerd te zijn van een standplaats.

Inzameling tweedehands spullen
We willen u hierbij ook alvast laten weten dat wij in de weken voorafgaand aan de bazaar boeken, cd’s, platen en kinderkleding in zullen zamelen. Deze dingen zullen wij zelf verkopen, met de hulp van vrijwilligers. Meer informatie hierover volgt.

Vrijwilligers
Binnenkort zullen er intekenlijsten in de kerk verschijnen waarop u zich kunt aanmelden als vrijwilliger tijdens (een deel van) de bazaar. U kunt zich ook alvast aanmelden per e-mail.

De bazaar-commissie (bazaarjacobikerk@gmail.com)