Op zaterdag 9 juli, 13 augustus, 10 september en 8 oktober om 17.00u worden er in Utrecht Arabisch/Nederlandse samenkomsten georganiseerd, die zijn bedoeld voor vluchtelingen uit het Midden-Oosten en andere Arabisch-sprekenden. Hier blijft het echter niet bij: graag nodigt de organisatie u ook van harte uit om deel te nemen. De samenkomsten bestaan uit een dienst, waarin het evangelie wordt uitgelegd, gevolgd door een gezamenlijke maaltijd. Vooralsnog vindt de samenkomst plaats in de Mattheüskerk, vlak bij het PKN-dienstencentrum (Hendrika van Tussenbroeklaan 1A). Vanaf september zal dit waarschijnlijk worden verplaatst naar de Johanneskerk in Overvecht i.v.m. de nieuwe noodopvang die daar zal gaan komen.

Al enkele Jacobimensen draaien mee, maar we kunnen uw hulp zeker nog goed gebruiken! Wat je kunt doen? Bezoekers halen en brengen, eten koken, meedraaien in het muziekteam, en in dat alles gewoon aanwezig zijn en contact maken met de vluchtelingen! Ook als je gewoon één keer wilt helpen, horen we het graag!

Hoe kun je dit doen? Geef het door aan vluchtelingen@jacobikerk.nl.

Blijf verder op de hoogte via onze Facebookpagina door deze te “liken”. Je helpt ons ook door dit bericht te delen op je eigen pagina!