Van 13 t/m 21 maart worden de Groot Huisbezoek avonden gehouden. Deze vinden plaats op verschillende plaatsen in de stad, bij gemeenteleden thuis. U/ jij bent hier van harte voor uitgenodigd.  Het thema dit jaar is:

Ademhaling van de ziel, over bidden en voorbede

Bidden is de ademhaling van de ziel. Inademen: opnemen wat God je zegt. Uitademen: reageren door lofprijzing, klacht en voorbede. Ademhaling gaat gestaag door, in een vast ritme. Zo niet, dan word je kortademig of je sterft.

Is bidden voor ons vanzelfsprekend? Of is er sprake van een crisis? Onderzoek wijst uit dat er veel gebeden wordt – maar niet regelmatig. Bid zonder ophouden, schrijft Paulus. Hoe kun je dat invullen?

Hierbij de data en adressen waarop de avonden per wijk gehouden worden:

Sectie 1 – binnenstad (Binnenstad): 14 maart op de Nieuwegracht 133D en 21 maart op de Nieuwegracht 20. Opgave bij: Barbara Lamain, contactinfo zie hieronder.

Sectie 2 – zuidoost (Dichterswijk, Rivierenwijk, Tolsteeg en Rotsoord, Hoograven en Lunetten): 14 maart op de Roelof Drosthof 36 en 20 maart op de Aquamarijnlaan 27. Opgave bij: Hilbert Onvlee 

Sectie 3 – noord (Ondiep, Tuindorp, Tuinwijk, Overvecht): 15 maart op de Katherijn van Leemputdreef 15 en 20 maart op de Prof. Hugo de Vrieslaan 58. Opgave bij: Christiana Naaktgeboren 

Sectie 4 – west (Zuilen, West, Leidsche Rijn, Vleuten- De Meern): 15 maart op de Oswald Wenckebachhof 6. Opgave bij Jaco Blokland  

Sectie 5 – oost (Huizingalaan/Karel Doormanlaan, Wilhelminapark, Abstede, Oudwijk, Oost): 15 maart op Oudwijk 47 en 17 maart op de Bekkerstraat 46. Opgave bij Gerrit van den Brink  

Sectie 6 – zuidwest (Nieuw Engeland en Thomas á Kempisplantsoen, Lombok, Oog in Al, Kanaleneiland, Transwijk): 13 maart op de Cremerstraat 56 en 15 maart op de Thomas a Kempisweg 13. Opgave bij  Marleen van Meijeren  

De uitnodiging per brief volgt nog. Uw wijkouderling ontvangt uw opgave graag enkele dagen voor de datum. Voor vragen kunt u / je contact opnemen met:Barbara Lamain . We hopen u allen te ontmoeten op deze avonden!