2 juni: Zuid-Afrikaanse wijn/spijsavond in de Jacobikerk

20 april 2018
Laat alles zien

2 juni: Zuid-Afrikaanse wijn/spijsavond in de Jacobikerk

Zuid-Afrika is een geweldig land. Met mooie natuur, heerlijk eten en vriendelijke mensen. Hoewel Zuid-Afrika tot de ‘nieuwe wereld’ van de wijn behoort, wordt er al sinds 1652 wijn verbouwd. De Nederlanders die hiermee begonnen wisten echter niet zoveel van wijn. Pas enkele jaren later verschenen de Franse Hugenoten in Franschhoek en Stellenbosch. Zij wisten wel hoe je wijn maakt, en met hun verfijnde methoden werd de kwaliteit flink verbeterd.
Zaterdagavond 2 juni kun je genieten van deze wijnen en bijpassende gerechten tijdens de Zuid-Afrikaanse wijn/spijsavond in de sfeervolle ambiance van de Jacobikerk. De opbrengst van de wijnproeverij komt ten goede aan het missionaire project. Kortom, hier mag je niet ontbreken!
Wanneer: 3 februari 19.00-22.00 uur, inloop vanaf 18.30 uur
Waar: Jacobikerk