Leesavond ‘Dit broze bestaan’ op donderdag 1 maart
15 maart 2018
Laat alles zien

Startavond Alpha donderdag 15 maart

Via de nieuwsbrief konden we afgelopen weken meekijken hoe het voor Sanne was om voor het eerst een kerkdienst te bezoeken. Dit leverde vervolgens boeiende gesprekken op tussen de ‘kerkganger’ en de ‘nieuwkomer’.
Een vergelijkbare ervaring hebben we vaak bij de Alpha-cursus. De gesprekken zijn niet altijd makkelijk, maar dat maakt het juist prikkelend. Benieuwd hoe uw buurman, collega of bijvoorbeeld zus denkt over God en geloven, nodig hem of haar eens uit voor de startavond van Alpha op donderdag 15 maart. Het is een mooie manier om de sfeer van de cursus te komen proeven, zonder dat je verplicht bent om mee te blijven doen. Neem gerust een uitnodiging van de informatiebalie mee om iemand mee te vragen!
De avond begint rond half zeven met een smaakvolle maaltijd, gevolgd door een korte inleiding en bespreking in groepjes. Rond half tien worden de gesprekken afgerond.
Voor meer informatie over de cursus zie de pagina ‘Meer weten over het christelijk geloof’ of mail naar .