Italiaanse wijn-spijs avond Jacobikerk op zaterdag 3 februari

Jacobidebat: ‘Waar moet het heen met het Antropoceen?’ op 9 januari
27 december 2017
Groot Huisbezoek 2018
6 januari 2018
Laat alles zien

Italiaanse wijn-spijs avond Jacobikerk op zaterdag 3 februari

Zaterdagavond 3 februari kan er weer genoten worden van heerlijk eten, uitmuntende wijn en goed gezelschap. Dit keer staat de avond in het teken van Italië. Er worden verschillende gangen met Italiaanse gerechten geserveerd met bijpassende wijnen van Italiaanse wijnhuizen.
Onder de prachtige gewelven van de Jacobikerk maak je een ontspannen en gezellige avond mee die je niet snel zult vergeten! De opbrengst van de wijnproeverij komt ten goede aan het missionaire project. Kortom, hier mag je niet ontbreken!

Wanneer: 3 februari 19.00-22.00 uur, inloop vanaf 18.30 uur
Waar: Jacobikerk
Kosten: 30 euro
Opgeven: