Alpha-cursus van start op 28 september

23 september 2017
Laat alles zien

Alpha-cursus van start op 28 september

Wil je meer weten over het christelijk geloof? Misschien is de Alpha-cursus dan wel iets voor jou.

De Alpha-cursus is een cursus voor mensen die vrijblijvend kennis willen maken met het geloof. Er is veel ruimte voor ontmoeting en het stellen van vragen, de inhoud is gericht op mensen die nog weinig kennis hebben van het christelijk geloof.

Opzet van de cursus
Twee keer per jaar start er een Alpha-cursus in de Jacobikerk. Met zo’n 10 tot 15 cursisten uit Utrecht en omgeving bespreken we op tien avonden en in een weekend de belangrijkste onderwerpen van het christelijk geloof. Vragen die we o.a. behandelen zijn: Wie is Jezus? Wat is geloof? Waarom zou ik bidden? En wie is de Heilige Geest?

We beginnen de avond om 18.45 uur met een gezamenlijke maaltijd. Vervolgens houdt één van de teamleden een korte inleiding over het thema van de avond. Na de inleiding bespreken we in groepjes het thema en is er ruim de gelegenheid om al je vragen te stellen.

De nieuwe Alpha-cursus start op 28 september 2017. De eerste avond kan je ook vrijblijvend komen kijken. Klik hier om je op te geven voor de Alpha-cursus.

Wanneer: 10 donderdagavonden en een weekend. Start najaar 2017: 28 september, 5, 12, 19 en 26 oktober, 2, 9, 16, 23 en 30 november. Het weekend is 28 en 29 oktober in de Wittenberg in Zeist.
Waar:: Jacobikerk, St. Jacobsstraat 171, Utrecht.
Hoe laat: 18.45 – 22.00 uur
Bijzonderheden inclusief maaltijd

Contactpersoon Simone Aman (alpha@jacobikerk.nl)