Groot Huisbezoek: Bidden
10 maart 2017
Laat alles zien

Alpha van start!

De nieuwe Alpha is gestart. Een mooi aantal deelnemers heeft zich al opgegeven. En opgeven is nog steeds mogelijk.

Wil je meer weten over het christelijk geloof? Misschien is de Alpha-cursus dan wel iets voor jou.
De Alpha-cursus is een cursus voor mensen die vrijblijvend kennis willen maken met het geloof. Er is veel ruimte voor ontmoeting en het stellen van vragen, de inhoud is gericht op mensen die nog weinig kennis hebben van het christelijk geloof.

Alpha LogoOpzet van de cursus
Twee keer per jaar start er een Alpha-cursus in de Jacobikerk. Met zo’n 10 tot 15 cursisten uit Utrecht en omgeving bespreken we op tien avonden en in een weekend de belangrijkste onderwerpen van het christelijk geloof. Vragen die we o.a. behandelen zijn: Wie is Jezus? Wat is geloof?  Waarom zou ik bidden? En wie is de Heilige Geest?

We beginnen de avond om 18.45 uur met een gezamenlijke maaltijd. Vervolgens houdt één van de teamleden een korte inleiding over het thema van de avond. Na de inleiding bespreken we in groepjes het thema en is er ruim de gelegenheid om al je vragen te stellen.

De nieuwe Alpha-cursus start op 9 maart 2017. De eerste avond kan je ook vrijblijvend komen kijken. Klik hier om je op te geven voor de Alpha-cursus.

Data
Wanneer: 10 donderdagavonden en een weekend. Start voorjaar 2017: 9, 16, 23 en 30 maart, 6, 13 en 20 april, 4, 11 en 18 mei. Het weekend is 8 en 9 april in de Wittenberg in Zeist.
Waar: Jacobikerk, St. Jacobsstraat 171, Utrecht.
Hoe laat: 18.45 – 22.00 uur
Bijzonderheden: inclusief maaltijd